Navigatie voor watersport & beroepsvaart
op laptops, PC's en/of tablets
[Start]
 

 
  Ga naar de:
  WEBWINKEL:   WEBSITE:
HOME (Start)

 
ALGEMEEN:
Downloads
FAQ's _ Vragen
Weer & Nieuws
Ligplaatsen

BESTELWIJZE

Gratis Adverteren

Wapenboeken

Even lachen?

  

 

Informatie over de ligplaatsen aan het Havendiep te Lelystad  in de Zeilhaven hoek Havendiep en de Zeilhavenkom:.

 

Klik hier om de tarieven en informatie te downloaden.

DOWNLOADS WATERSPORT\LIGPLAATS Zeilhaven\LIGPLAATSTARIEF ZOMER 2016-3 (4).doc

Statusbericht per 19-9-2016:

Een overzicht van de tarieven zomerseizoen 2016 kunt u mer bovenstaande link downloaden. Hieronder een overzichtje van de huidige situatie:

Momenteel hebben wij nog enkele ligplaatsen vrij, echter onder voorbehoud van beschikbaarheid, daar enkele aanvragen lopen.

Op de beschikbare plaatsen kunnen wij u een kennismakingskorting aanbieden van 15 %

Wij hebben momenteel beschikbaar in onze kleine haven Havendiep hoek Zeilhaven, met vrij uitzicht over het Hollands Hout. Het Havendiep is een niet doorgaande arm van de Lage Vaart en ca 700 meter van de Noordersluis naar het Markermeer / IJsselmeer verwijderd (2.40 mtr diep):

1  x box (tussen 4 palen) van 10 x 4 meter, schip mag echter tot 15 mtr uit de wal steken (achterste paal is 10 mtr uit de wal).

1  x steigerplaats 10-15 x 5.  meter (steiger over de gehele lengte van het schip),  Deze plek is zeer geschikt voor een catamaran, maar ook voor tot 2.40 meter diep stekende zeilschepen

1       x steigerplaats van  9 x 3 meter (steiger over de gehele lengte van het schip)
 in het zeer rustige en windbeschutte deel van de Zeilhaven hoek Havendiep (oost ligging).

en u kunt inschrijven voor een catamaran ligplaats van 12-15 meter x 7-8 meter. Zeer gunstig tarief!

Deze ligplaatsen hebben zuid ligging in het rustige niet doorgaande vaarwater Havendiep (2.40 mtr diepte) met direct uitzicht op het Hollands Hout (grenzend aan de Oostvaarders Plassen),

 

NIEUW:n het nieuwe, maar nog gedeeltelijk in ontwikkeling zijnde deel van de Zeilhavenkom (oost ligging) zijn er enkele plaatsen van

10-15 x 4-4.5 meter met vingersteigers met een lengte van 4-5 mtr, achterpalen op 8-10 mtr

Deze plaatsen hebben west ligging in het uiterste deel van de Zeilhaven waar dus in het geheel geen scheepvaart is en een zeer goede windbeschutting. De ligplaatsen grenzen aan het terrein van een tuinartikelen bedrijf, met een afgesloten en met camera’s bewaakt terrein. Voorzieningen voor water en stroom zijn in voorbereiding en binnenkort klaar. Deze kunnen voorlopig in ons Havendiep gedeelte worden gebruikt. De wal- en langsteigers en achterpalen zijn reeds geheel klaar, zodat er probleemloos en zeker kan worden gelegen.

Gezien de zeer beschutte ligging uitstekend geschikt als winter ligplaats.

Zolang er nog bewerkingen gaande zijn kunnen wij u voor 2016 een zeer gunstige introductie aanbieding maken met een korting tot bijna 40%:

Er zijn momenteel nog boxen beschikbaar met een breedte van 4.00-4.30 meter met voor iedere box één of 2 vingersteigers van  5 of 10 meter en achterpalen op 10 meter. De grootste lengte bedraag 15 meter.

Onze prijzen zijn inclusief BTW. Er zijn geen toeslagen voor milieu- en toeristenbelastin.