Navigatie voor watersport & beroepsvaart
op laptops, PC's en/of tablets
[Start] [Omhoog]
 

 
  Ga naar de:
  WEBWINKEL:   WEBSITE:
HOME (Start)

 
ALGEMEEN:
Downloads
FAQ's _ Vragen
Weer & Nieuws
Ligplaatsen

BESTELWIJZE

Gratis Adverteren

Wapenboeken

Even lachen?

  


Nieuwe producten en ontwikkelingen bij B-Bit Navigatie:

U bevindt zich nu in onze website. Er is nu een duidelijke scheiding tussen de webwinkel: http://shop.b-bit.nl
en
de informatieve website: www.b-bit.nl  met downloads, FAQ's en informatie over andere produktgroepen.

    JUNI 2017: De afgelopen paar jaar zijn veel nieuwe artikelen opgenomen, resp. vernieuwd. Zoals bijv.:
Een complete lijn 12 volt monitoren: van zeer gunstig geprijsde waterproof IP54 robuuste Touchscreens met zonlichtafleesbaarheid van 1000 cd/m2 en een wide-input van 8-36 Volt in de formaten: 7 inch tot 15 inch tot - eveneens zeer heldere - 12 Volt IP40 Touchscreens met, naar keuze een helderheid van 250 - 600 cd/m2 en 12 Volt of 8-36 Volt uitvoeringen. Deze modellen zijn HDMI, DVI en VGA uitvoeringen leverbaar.

Een nieuwe lijn zeer gunstig geprijsde mini en micro Boord-PC's in krachtige tot zeer krachtige uitvoeringen voor de zwaarste navigatie toepassingen, zoals bijvoorbeeld de zwaarste navigatieprogramma's als WinGPS5 PRO en Voyager of PC-Navigo met gedetailleerde kaarten met aangesloten AIS-Transponder toepassingen, met weer- en wind informatie op de kaart en aangesloten boordapparatuur. Ook leveren wij hiervoor  nieuwe en refurbished krachtige en robuuste laptops.
Vaak wordt ook gevraagd naar tablets voor o.a. PC-Navigo. Op standaard Androïd werkt dit niet, maar op de door ons aangeboden speciale tablets wèl.

Ook de lichtere navigatietoepassingen zijn niet vergeten. Hiervoor is een lijn zeer gunstig geprijsde nieuwe en refurbished laptops en PC's leverbaar.

Daarnaast zijn de nieuwste papieren en digitale kaarten leverbaar, net zoals boeken en pilots. En natuurlijk de standaard apparaten zoals, GPS, AIS, antennes, enz.

       


 

2013 September: ZE ZIJN ER WEER !! :
ANWB digitale waterkaarten versie 2013 voor laptop en PC (van XP tot en met Windows 8)
Versie 2013: Voorzien van de nieuwste informatie - Veel uitgebreider - vroegere opties worden nu standaard meegeleverd w.o. de complete informatie zoals ook voorkomt in de Wateralmanak deel II over bruggen en sluizen, jachthaveninformatei en natuurlijk veel dieptegegevens.
Nu tegen een bloedstollend lage prijs

en: .... na lang weggeweest nu weer terug en beter en goedkoper dan ooit:

de aanvullingsset voor navigatie op het water op de:  ....  TOMTOM !!
Geheel bijgewerkte en vernieuwde 2013 versie. U kunt nu uw TOMTOM weer meenemen op de boot voor navigatie op de binnenwateren Nederland.
Ook hier weer een bloedstollend lage introductieprijs !!

KIJK VOOR DEZE 2 UNIEKE AANBIEDINGEN OP:  http://shop.b-bit.nl (doorklikken naar navigatieprogramma's)
Voor deze prijs kunt u ze niet laten lopen.

Nog niet alle klanten die recht hebben op de gratis nalevering van de 2013 versie van o.a. de Vaarkaart Nederland en diverse andere DKW kaarten hebben deze afgehaald. Stuur ons svp even een berichtje per email met vermelding van de datum van levering en evt klant- en factuurnummer. Wij nemen dan contact met u op over de afwikkeling.

2013 Februari:  Bericht voor onze GPS gebruikers: DE DRIVER VOOR WINDOWS 8  en 10 KUNT U NU DOWNLOADEN.
Er zijn leveranciers van andere GPS'en die beweren dat een GPS niet zal werken met Windows 8 tenzij uitgerust met hun systeem SiRf 4.
Dit is - in ieder geval wat de B-Bit GPS'en betreft - klinkklare onzin en men poogt u hiermee op kosten te jagen. Wellicht dat het voor hun eigen - minder professionele - product zelfs wèl klopt, maar dan heeft u inderdaad een miskoop gedaan, want kwalitatief hoogstaande  GPS'en, zoals al onze GPS'en en in het bijzonder de B-Bit zeiluitvoering GPS USB,  zal met die nieuwe driver gewoon ijzersterk zijn werk blijven doen. Heeft u er nog geen? Schaf hem dan nu bij ons aan, dan hoeft u in de toekomst niet meer bang te zijn dat uw GPS blijft staan!

Er zijn heel wat uitbreidingen in het productenprogramma van B-Bit geweest de afgelopen 6 maanden. Het accent ligt hierbij op ENERGIE AAN BOORD.
Met de topkwaliteit producten van Victron en Aquair kunt u iedere vorm van energie aan boord opwekken en beheersen. Groene en onbeperkte energie tijdens uw verre reizen of verblijf op ankerplaats of in stille havens. De apparatuur is ontworpen voor betrouwbaarheid onder zware, tot zelfs de zwaarste omstandigheden, een lange levensduur en verhoging van veiligheid en comfort aan boord.
Met de unieke combinatie van één generator voor zowel wind als water energie, van de reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerde producent van de Aquair generatoren, heeft u onbeperkte energie aan boord. Gratis en groen. Zelfs op de verste reizen en ook onder omstandigheden waarbij andere systemen het opgeven of moeten worden afgesloten.

Met onze LED-lampen voor navigatie en verlichting kunt u tot 80% energie besparen zonder dat u hoge kosten behoeft te maken voor nieuwe behuizingen. Met de slimme technologie en de converter-fittingen werken uw navigatielampen helder en stabiel, zelfs onder wisselende spanning. De spanning mag tussen de 8 en zelfs 30 volt liggen, zonder dat de LED doorbrandt, of onregelmatig helder of constant brandt. Als u voor de opslag van uw zelf geproduceerde energie onze Victron AGM, GEL of LITHIUM accu's gebruikt kunt u vele, vele jaren met uw energieproductie vooruit. Gezien de eenvoudige installatie en verplaatsbaarheid kunt u buiten het seizoen de zonnepanelen of windgenerator thuis gebruiken. U heeft dan niet alleen gratis stroom aan boord, maar verdient de installatie in de winters weer terug!

Ook op andere gebieden is ons programma uitgebreid. Zo hebben wij nu enkele nieuwe Boord-computers. Betrouwbare en krachtige werkpaarden die geen multimedia taak uit de weg gaan en in stilte en energiezuinig u steeds de juiste positie leveren. En natuurlijk zijn er weer de nieuwste kaarten en in een aantal gevallen zelfs al de 2013 uitvoering - de overige volgen binnenkort. Volg de informatie in onze webwinkel, want het kan zijn dat u recht hebt op een gratis upgrade en deze nu al kunt bestellen..

 2011 september:  De webwinkel: http://shop.b-bit.nl is nog in opbouw en omvat nu ruim 100 boekentitels over alles wat voor de watersporter interessant is. Ook een uitgebreid overzicht van digitale en papieren waterkaarten met de bijbehorende programma's, een nieuwe lijn van 12 volt (inbouw- , waterproof en daglicht) TFT/LED beeldschermen, een - speciaal voor de watersporter interessante - hybride TABLET met Androïd ÈN Windows, nieuwe krachtige multimedia boord-PC's, Verder zijn in de rubriek "PC's - Laptops - Accessoires NIEUW" enkele honderden producten opgenomen, waarbij het accent ligt op producten die vooral geschikt zijn voor toepassingen "op en rond het water". U treft hier bovendien veel acties en aanbiedingen aan. De webwinkel wordt regelmatig verder uitgebreid, totdat alle in de deze website genoemde producten ook via de webwinkel kunnen worden besteld. Interessant zijn voor u ook onze acties waarbij u als korting een 6 maanden geldige tegoedbon ontvangt. U kunt hiermee bijvoorbeeld nu vast een laptop of computer aanschaffen en straks - zodra de nieuwste uitgave verschijnt - met een hoge korting (50%) kaarten en navigatieprogramma's of pilots en boeken aanschaffen. Ook kunt u als geschenk voor de feestdagen of verjaardagen nu cadeaubonnen bij ons aanschaffen waarmee alle producten uit ons complete leveringsprogramma kunnen worden gekocht.

De steigers en ligplaatsen zijn nu bijna klaar. Aansluitend zullen nog enkele muntmeterkasten voor de stroomvoorziening worden geplaatst en wordt onderzocht of het mogelijk en wenselijk is een toilet / douche te plaatsen. Voor het winterseizoen en het zomerseizoen 2012 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

De rubriek "Boeken voor de sportschutter, jager en verzamelaar" is verplaatst naar een eigen website. Momenteel worden extra ca. 600 recent verschenen boeken opgenomen. Het totale titelaanbod komt hiermee boven de 1000 stuks te liggen. De eerste 260 titels zijn reeds opgenomen. Geïnteresseerden kunnen deze bekijken op:  http://www.wapenboek.nl

2009 en 2010 zijn jaren met heel veel nieuwe producten en aanbiedingen.
Teveel om hier op te noemen, één van de heel interessante is dat wij eindelijk de beschikking kregen over de refurbished rugged Toughbooks gebruikt door o.a. speciale legereenheden. Dit zijn dè ultieme laptops voor gebruik gedurende bijvoorbeeld lange tochten op groot water. Enkele eigenschappen: ECHTE daglichtschermen, waterproof IP65, touchscreen, tabletfunctie, schokbestendig.
Maar ook namen wij ca. 800 nieuwe producten op voor gebruik met uw boordlaptop of boord-PC, maar ook voor alle computertoepassingen thuis of op kantoor.  Zo leveren wij - in samenwerking met een van de weinige speciaal door Microsoft geselecteerde Refurbishers - jonge ingeruilde en refurbished PC's met een geheel officiële Microsoft Windows XP Pro SP3 licentie speciaal voor refurbished PC's. U heeft hiermede een betrouwbare moderne en krachtige PC in huis met een volledig officiële Windows XP en NIET - zoals vaker door de meeste leveranciers aangeboden - met een NIET legale COA versie! De prijzen zijn bovendien uitermate gunstig. Nadere informatie vindt u op onze website, of in de sinds november 2010 nieuw opgestartte webwinkel (aanklikken in linker kolom). De vestiging in Duitsland is 2009 van start.

NIEUW
22-2-2009 - Wereldprimeur! Ultra low power TFT-PC. Touchscreen van 5,7" en complete ultra micro PC gebruiken samen slechts 6 Watt energie. Een snelle en krachtige computer waarmee wereldzeilers en iedereen die onder zeil lange tochten maakt, onderweg toch kunnen computeren! Klik hier

15-1-2009 - De B-Bit Navigation PC's zijn er! Een serie ultra micro PC's met maxi eigenschappen en een ongekend laag energieverbruik. Ideaal voor lange tochten met boot, camper of rugzak. Complete PC's ter grootte van 2 pakjes sigaretten en 5-10 Watt energieverbruik! Klik hier

1-1-2009 - Er zijn veel nieuwe producten toegevoegd. Ook worden producten onder eigen label uitgebracht, waarvan sommige speciaal zijn aangepast voor gebruik op beroeps- en pleziervaart schepen. Klik hier

1-9-2008 - Een nieuwe generatie krachtige en energiezuinige laptops zijn verschenen. Ideaal voor gebruik aan boord, in de camper, bij trektochten, enz. Klik hier

9-3-2008 - ANWB 2008 kaarten downloaden - nu bij ons mogelijk. ANWB 2008 kaartensets al vanaf € 12,50 !! Klik hier voor meer informatie

Klik op "Binnenvaart-prog's" voor meer informatie over de routeplanner met overzichtskaarten
PC-Navigo voor de binnenvaart en de watersport. Ook als routeplanner+navigatieprogramma met detailkaarten leverbaar.

De B-Bit "TRACKER":
Een nieuwe manier om diefstal van uw boot, auto, motor of welke kostbaarheid dan ook, direct te signaleren en OP TE LOSSEN !!
Nu hoeft u niet meer af te wachten, maar kunt de politie direkt - en op de meter nauwkeurig - naar de plek sturen waar uw eigendom zich bevindt.
Klik hier voor meer informatie.

19-2-2008 TOUCHSCREENS v.a. 6,1" t/m 17" VOOR INBOUW OPGENOMEN!!
Geschikt voor spatwaterdichte inbouw. Helder scherm voor goede zichtbaarheid.
Robuust en aantrekkelijk geprijsd - de oplossing voor een 2e scherm in het stuurhuis of bedieningspaneel in de kuip - voor aansluiting aan laptop of PC.
Klik hier voor meer informatie.