Navigatie voor watersport & beroepsvaart
robuuste, energiezuinige refurbished laptops
[Start] [Omhoog]
 

 
  Ga naar de:
  WEBWINKEL:   WEBSITE:
HOME (Start)

 
ALGEMEEN:
Downloads
FAQ's _ Vragen
Weer & Nieuws

BESTELWIJZE

Gratis Adverteren

Wapenboeken

Even lachen?

  

Hier vindt u ons leveringsprogramma van artikelen voor de hondensport en (straks ook Nederlandse) Engelstalige boeken over hondensport, jacht en jachtwapens (zie voor boeken over wapens en jachtwapens de pagina "WAPENBOEKEN ALGEMEEN").

Onder de knop "ARTIKELEN" vindt u de aangeboden hondensport artikelen.  Boeken over honden, hondentraining, enz. onder de knop " BOEKEN honden" en heel veel boeken over de jacht, jachttechnieken, jachtgebieden, enz onder: "BOEKEN Jacht".  
Vooral bij training van honden en jacht ontstaan veel vragen. Met uw hulp willen wij proberen  een "VRAAGBAAK" op te bouwen waarmee antwoord wordt gegeven op veel gestelde vragen. Voor uw vragen en/of informatie over belangwekkende onderwerpen houden wij ons graag aanbevolen. Het e-mailadres voor vragen en informatie is:
info@b-bit.nl

Leest u vooral ook de rapporten over de ontwikkeling van de VOGELGRIEP H5N1 . Deze rapporten worden ons op regelmatige basis verstrekt door het NATIONAAL INFLUENZA CENTRUM. U bent tenslotte vaak in het veld en de honden vinden (gevaarlijk) ziek gevogelte erg snel!

Bestellen kunt u per e-mail: op HONDEN@B-BIT.NL of telefonisch: 0320-261501.                

horizontal rule

 

Bezoekersteller