Navigatie voor watersport & beroepsvaart
robuuste, energiezuinige refurbished laptops
[Start] [Omhoog] [Komplete systemen] [MSI-LAPTOPS] [HP laptop C-550 2 GHz - 2 Gb] [ASUS X101CH]
 

    Ga naar de:
  WEBWINKEL:
LAPTOPNAVIGATIE + boordcomputers + kaarten + navigatie-programma's en PC's

   WEBSITE:
HOME (Start)
(+lgemeen overzicht & downloads)

 ALGEMEEN:
Downloads
FAQ's _ Vragen
Weer & Nieuws

BESTELWIJZE

Gratis Adverteren

Wapenboeken

Even lachen?

  

U kunt kiezen uit nieuwe en refurbished laptops. Het eerste spreekt voor zich, refurbished wil o.a. zeggen: geheel gecontroleerd, daar waar nodigg onderdelen vervangen of gerepareerd en (lichte) gebruikssporen daargelaten soms zelfs wel beter dan nieuw.

Voor de nieuwe laptops hebben wij gekozen voor de Toshiba lijn. Betrouwbaar, robuust en sympathiek geprijsd. Vaak ook wel de "Mercedes"onder de laptops genoemd. Van tijd-tot-tijd selecteren wij uit het overige aanbod van laptops een goede en interessant geprijsde laptop als LAPTOP-VAN-DE-MAAND! Dit is nu de ACER EXTENSA 5220 (klik hier voor meer informatie).

 

Nieuwste en beste technologie voor de beroeps- en pleziervaart
Met de introductie van de nieuwe, uiterst energiezuinige ATOM-processor van Intel dient zich ideale laptops en boordcomputers aan voor het navigeren op het water aan boord van schepen op zoet en zout water.
Dit zijn bijvoorbeeld kleine, krachtige en handzame laptops met beeldschermen van 7" tot 15.6 en boordcomputers met een uiterst laag energieverbruik in krachtige multimedia uitvoering met processorsnelheden van 2.33 Ghz in dual Core. Bij B-Bit treft u een ruime sortering aan en de nieuwste modellen.

Klik hier voor meer informatie

NIEUWE LAPTOPS: Ook hier voeren wij graag de Toshiba laptops (afbeelding links), o.a. omdat een aantal modellen een erg laag stroomverbruik hebben en eenvoudig op het 12V boordnet zijn aan te sluiten.

Klik hier voor meer informatie Toshiba laptops

AANBIEDING VAN DE MAAND
  429,00 INCL. BTW
 (OP=OP)

 
  MAAND AANBIEDING - (wisselt steeds en op=op)

 
Acer Extensa 5230-571G16Mn = 2 GHz CPU
  MSI -GEEN OS -16"  -  Actieprijs: 
    469,00 incl.  
    BTW
  MSI -QL62 - wordt geleverd zonder besturingssysteem -16"  beeldscherm
  3GB intern geheugen - 250GB harddisk - DVDRW speler/writer
  2 GHz Dual Core AMD Athlon processor
 
Afmeting 358 x 259 x 27mm - gewicht 4.0 kg incl batterij
 
energieverbruik slechts 25 Watt  !!
Refurbished (inruil-)laptops:
Diverse inruil laptops, met of zonder navigatie-software, o.a. deze Dell Latitude P-II A366XT, 366-400Mhz, 5-30Gb HDD, 128-256Mb geheugen, FDD en/of CD, met of zonder dockingstation, 220V adapter en vele aansluitingen of  Fujitsu Lifebook 200 Mhz, 3 Gb HDD, docking-station met FDD en veel aansluitmogelijkheden randapparatuur, w.a. USB, infrarood, PCMCIA, RS-232, parallel, etc. Geschikt voor Windows XP en eerdere besturingssystemen en de meeste navigatieprogramma's. 
     


 Daarnaast voeren wij veel Dell laptops in ons programma: handzaam, onderdelen nog tegen redelijke prijzen beschikbaar (denk hierbij vooral aan de accu's) en leuk geprijsd. Ook Compaq's zult u regelmatig bij ons aantreffen en van tijd tot tijd IBM's en sommige andere merken.

Wij leveren veel P-I's en P-II's voor gebruik aan boord van zeilschepen, vooral om het lage stroomverbruik en de zeer gunstige prijs. Voor de wat meer eisen stellende klant (internetten, DVD-filmpje en foto- en videobewerking en spelletjes) leveren wij inruil Pentium-III en Pentium-IV laptops.

Soms hebben wij ook complete inruil-laptops met programma's, navigatiesoftware en -kaarten tegen spetterprijzen!